VVD Losser betreurt vertrek Sijbom

Burgemeester Sijbom van Losser heeft tijdens de raadsvergadering van 7 maart bekend gemaakt dat hij medio mei gaat stoppen als burgemeester. Hij heeft een nieuwe baan aanvaard bij de NAM. Wij als VVD betreuren zijn vertrek. Michael heeft Losser op de kaart gezet en een belangrijke rol gespeeld in het bijeen brengen van de verschillende partijen in Losser. Hij is toegankelijk en heeft keihard gewerkt in het belang van Losser. Als er iemand is waarvoor de “negen tot vijf” mentaliteit niet geldt is hij het wel. Altijd is hij bezig met Losser.

Natuurlijk waren wij het op politiek gebied niet altijd eens maar in z’n totaliteit krijgt hij van ons over zijn functioneren een dikke voldoende. Ook heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan een betere verstandhouding tussen de verschillende kerkdorpen onderling en Losser.

Wij begrijpen volledig dat hij, zoals hij het zelf zegt “weer graag dichter bij zijn jongens wil zijn”. Wij vinden het jammer dat hij vertrekt en wensen hem veel geluk in de toekomst.

Wij zullen hem missen.


Hierbij zijn Facebook pagina met de mededeling