VVD wil dat gemeente onderzoekt of WiFi op openbare locaties mogelijk is

Door de EU wordt in het kader van het project WiFi4EU 120 miljoen beschikbaar gesteld voor WiFi in de openbare ruimte. De VVD dient daarom opnieuw een motie in om uit te zoeken of WiFi op openbare locaties in Losser mogelijk is.

De VVD heeft in de raadsvergadering van 5 april 2016 een motie ingediend om te onderzoeken of gratis WiFi in Losser mogelijk is. Indertijd waren de andere partijen in de gemeenteraad hier tegen. Desondanks blijft de VVD van mening dat Losser als toeristische gemeente met het aanbieden van WiFi een goede stap zet in het verhogen van onze toeristische aantrekkelijkheid. Tevens kan dit ervoor zorgen dat bezoekers langer op bepaalde plekken in Losser blijven, denk hierbij aan het centrum. Uiteraard kunnen ook onze inwoners profiteren van gratis WiFi in het centrum.  

Door de EU wordt in het kader van het project WiFi4EU (Lees hier meer) 120 miljoen beschikbaar gesteld voor WiFi in de openbare ruimte. De VVD dient daarom opnieuw een motie in om uit te zoeken of WiFi op openbare locaties in Losser mogelijk is.